Varför Spring Skidåkning blir populär

Våren skidåkning blir mer och mer populärt för en mängd olika skäl. Här är grunderna i vårskidåkning:

Bruce McKay – 2013

Vad är Spring skidåkning?

Våren är allmänt ansedd att börja den 1 mars för meteorologer, men på de flesta kalendrar, börjar det den 21 mars på norra halvklotet. Våren startar den 1 september eller 21 september för folk på södra halvklotet, som Sydamerika, Australien och Afrika. Så skidåkning helst efter 1 mars tekniskt kan betraktas som “Spring Skiing”.

Hur skiljer det sig?

När du åka skidor på våren, är vädret sannolikt den största skillnaden. Du kommer att få mer sol, högre temperaturer, mindre regn och snö och kan åka skidor i mer komfort.

Varför åka skidor på våren?

Mindre människor skidor sent på skidsäsongen, så du har tillgång till mindre trängsel backar till lägre priser. Fantastiska paketavtal är inte ovanliga under denna tid, även för de mest populära och dyra orter och skidområden. Det är också skönt att kunna åka skidor utan att ha så mycket växel på. På grund av temperaturerna blir högre, kommer du inte väga dig ner med så många lager som under mitten av vintern.

kcxd – 2013

Bästa ställena att åka skidor under våren?

Några av de mest populära våren skidåkning destinationer i USA inkluderar Mt. Kandidatexamen i Oregon, Mammoth Mountain i Kalifornien, Kirkwood i Lake Tahoe, Breckenridge i Colorado, Jackson Hole i Wyoming, Snowbird i Utah och Whistler i British Columbia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *